Novosti

Zubak Grupa

Proslavili smo 40 godina i predstavili novu organizaciju
Objavljeno: 4.1.2019.
Zubak Grupa

U prosincu 2018. više od 550 djelatnika Zubak Grupe proslavilo je čak 40 godina uspješnog poslovanja tvrtke. Taj jubilej ujedno je bio i savršena prilika da se predstavi nova organizacija spremna za buduće poslovno razdoblje.

Naime, s 28. prosincem 2018. godine, provedeno je pripajanje ORYX Grupe i ORYX Autoškole društvu AutoZubak, a koje od tada ujedno posluje pod novim nazivom ZUBAK GRUPA d.o.o.

Od početka stvaranja i poslovanja, daleke 1978. godine pa do danas, uvijek smo nastojali biti najbolji u onome čime se bavimo, a da bismo postali i ostali najbolji, bilo je potrebno stalno se prilagođavati uvjetima tržišta te očekivanjima i zahtjevima kupaca.

Tako je i sada. Digitalizacija tržišta i poslovnih procesa bi one nespremne mogla skupo stajati. Upravo iz tih razloga odlučili smo se za unapređenje organizacije koja je spremna odgovoriti na očekivane promjene.

Upravu društva Zubak Grupa d.o.o. čine (abecednim redom): g. Branimir Gospić, g. Dubravko Skender, g. Dimitrije Trbović, gđa. Žaklina Trbović, g. Ivan Zubak i g. Pavo Zubak kao predsjednik Uprave.

Postojeća brand struktura ostaje na snazi, uz dodatak novog krovnog branda Zubak Grupa, koji kao nositelj vrijednosti tradicije, visoke kvalitete, sigurnosti i posvećenosti detaljima simbolizira nasljeđe koje novo ime prenosi na postojeće brandove, ali i na nove koji će u budućnosti biti pokrenuti. Također, obavljanje svih djelatnosti koja su obavljala pripojena društva nastavlja se i dalje kao i do sada.

Svečana proslava iskorištena je i kao kulisa za posebnu zahvalu najlojalnijim djelatnicima, onima koji su u Zubak Grupi zaposleni dulje od 10 godina, kojih je čak 206, dok su neki od njih s nama svih 40 godina. Za sve njih večer je bila posebna jer su kućama otišli s vrijednim nagradama. Nakon emotivnog obraćanja nove Uprave, prilikom kojeg se prisjetilo plodova zajedničkog rada, slijedila je zabava do sitnih jutarnjih sati na kojoj se nazdravilo uspjesima iza nas, ali i onima koji tek dolaze.